VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, honden zijn bij ons in de brasserie of op het terras van harte welkom!

Wij beschikken over een 7-tal parkeerplekken naast onze brasserie en hotel. Daarnaast zijn er op de Brink voldoende parkeerplekken beschikbaar. Hier kun je de auto kosteloos parkeren op circa 100 meter afstand van onze brasserie.

Brasserie Gienieten parkeren

Dit heeft niet onze voorkeur. We vragen vriendelijk om een gezamenlijke rekening in één keer te voldoen. Zo houdt ons team voor alle gasten meer tijd over.

Reserveren heeft altijd de voorkeur. Zo weet je zeker dat er een tafeltje voor je vrij is. Bovendien kunnen wij onze planning en tafelschikking hier dan op aanpassen.

Nee, je kunt alleen een tafel voor binnen reserveren. Uiteraard mag je op het terras plaatsnemen als er bij aankomst een plek vrij is.

Onze brasserie is te betreden met een rolstoel. Helaas hebben wij geen invalidentoilet. Wel is het voorste damestoilet iets breder en voorzien van beugels.

Ja, dat kan. Geef vooraf bij je reservering alvast aan van welke allergieën of dieetwensen er sprake is. Zo zijn onze koks goed voorbereid. Ondanks uiterste zorgvuldigheid, is kruisbesmetting niet 100% te voorkomen.

Nee, dit is niet mogelijk.

CONTACT

Brasserie Gienieten is dinsdag t/m vrijdag van 12:00 uur t/m 22:00 uur geopend.

Zaterdag en zondag van 11:00 uur t/m 22:00 uur.

Allergieën en dieetwensen dienen tijdens het reserveren of uiterlijk één dag van te voren te worden doorgegeven.


RESERVEREN

LEKKER ETEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING. RESERVEER JE TAFEL EN KOM GIENIETEN.