LUNCH  12:00 – 15:00

SOEP VAN HET MOMENT  7,75

HUISGEMAAKT BROOD | PASSEND GARNITUUR

TWEE HUISGEMAAKTE KROKETTEN 10,50

VERS AFGEBAKKEN ZUURDESEMBROOD | HUISGEMAAKTE KROKETTEN | GRONINGSE MOSTERD | GARNITUUR

TRADITIONELE UITSMIJTER 11,50

VERS AFGEBAKKEN ZUURDESEMBROOD | AMBACHTELIJKE HAM | KAAS | DRIE BIOLOGISCHE SCHARRELEIEREN

SANDWICH VEGETARIEN 14,00

AANGEMAAKTE MESCLUNSLA | TWEE GEPOCHEERDE BIOLOGISCHE EIEREN | GEITENKAAS | AVOCADOSPREAD | BIETENHUMMUS | VADOUVAN MAYONAISE

SANDWICH RUNDER CARPACCIO 13,50

VERS AFGEBAKKEN ZUURDESEMBROOD | CARPACCIO | TRUFFELMAYONAISE | RUCOLA | GEMARINEERDE OLIJF | PARMEZAANSE KAAS

GESTOOMDE BAO-BUN 15,50

ZOETZURE RODE KOOL | SPARERIB

GIENIET MOMENTJE 16,50

BRIOCHE BROODJE MET EEN UITSMIJTER | SOEP VAN HET MOMENT | BROODJE RODE KOOL EN SPARERIB | BRIOCHE BROODJE MET KROKET

GIENIETEN HAMBURGER 19,50

HAMBURGER GEMAAKT VAN DRY AGED OSSENHAAS | KAAS | SPEK | VERS AFGEBAKKEN BRIOCHE BROOD | GEKARAMELISEERDE UI | TRUFFELMAYONAISE

STOOFPOTJE 21,50

STOOFPEER | AARDAPPELPUREE

VARKENSHAASSATÉ MET SATÉSAUS 22,95

VERSGEBAKKEN KROEPOEK | ATJAR | GEZOUTEN PINDA’S

HIGH TEA

HIGH TEA 18,50 P.P.

HIGH TEA DIENT MINIMAAL TWEE DAGEN VAN TE VOREN WORDEN GERESERVEERD

Brasserie Gienieten Lunch
BORRELKAART 11:00 – 18:00

RUNDERBITTERBALLEN 7,25

7 STUKS

KAASSTENGELS 7,25

7 STUKS

GIENIET FRIET 7,75

PARMEZAANSE KAAS | TRUFFELMAYONAISE

GEMENGD BITTERGARNITUUR 9,75

10 STUKS

NACHOSCHAAL 12,25

GUACAMOLE | CRÈME FRAÎCHE | PAPRIKA | TOMAAT | CHEDDARSAUS | BOSUI

BROODPLANKJE 12,25

VERSCHILLENDE BROODSOORTEN MET SMEERSELS.
AIOLI | PESTO | TOMATENBOTER | KAAS/VLEES SOORTEN

RESERVEREN

LEKKER ETEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING. RESERVEER JE TAFEL EN KOM GIENIETEN.