ZAKELIJK

VERGADEREN OP EEN SFEERVOLLE LOCATIE

Wil je vergaderen in een sfeervolle en inspirerende locatie in de omgeving van Groningen, Assen, Stadskanaal of Emmen? Denk dan eens aan Brasserie Gienieten in Gieten.

Voor alle zakelijke arrangementen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast gezellig eten en drinken met collega’s is het mogelijk om bij ons te vergaderen of een teambuilding-workshop te organiseren. Onze brasserie biedt sfeer en gezelligheid voor jou, je collega’s en zakenrelaties. Het is mogelijk om een kleine, af te sluiten ruimte te reserveren, of de brasserie exclusief af te huren.

GROEPEN

ETEN, DRINKEN EN GEZELLIGHEID

Staat er een familieweekend, vriendenbijeenkomst of teamuitje bij jullie op de planning? Bij Brasserie Gienieten ben je aan het juiste adres! Wij bieden een heerlijke lunch- of dinerervaring voor kleine groepen. Jullie ervaring wordt nog beter door de relaxte en gezellige sfeer van onze brasserie.

Het is ook mogelijk om Brasserie Gienieten exclusief te reserveren. Heb je hiervoor interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AFSCHEID

AFSCHEID NEMEN IN EEN WARME SFEER

Brasserie Gienieten is zeer geschikt om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare. De locatie maakt het mogelijk om samen met familie en vrienden dierbare herinneringen op te halen. De brasserie biedt arrangementen aan voor afscheid in kleiner en groter gezelschap.

Je kunt het afscheid naar wens vormgeven. Zo is het mogelijk om een condoleance te organiseren, maar ook een receptie, koffietafel of herdenkingsdienst is mogelijk bij Brasserie Gienieten. Samen bespreken we jullie wensen, om het afscheid zo passend mogelijk te kunnen organiseren.